.
+31 (0)314 393751
08-17 / alle hverdage

Tandremme med medbringere

PU tandriemen met nokken

  

Medbringere

Standard medbringere tilbydes i forskellige udgaver. Vi kan tilbyde at producere medbringere efter netop din tegning og ned til mindste detalje. Transportørerne nedenfor er et lille udvalg fra vores sortiment, men kun fantasien sættter grænser for hvordan vi kan lave medbringerene.

Medbringerne er lavet af det samme PU-materiale som selve tandremmen. Dette gør det muligt at oprette den bedste forbindelse med remmen ved hjælp af en kemisk svejsning. På den måde garantere vi en høj og jævn kvalitet på hele remmen. 

Vi er også stolte af være blandt de få i Europa som har eget formkonstruktionsafdeling, hvilket betyder, at vi kan producere større serier eller meget komplekse remme på relativt kort tid.

 

Nokken

 

 

Medbringer med mekanisk samling

For at fastgøre medbringere eller produktholdere til en tandrem, tilbyder vi også medbinger med mekaniske samling. Hvis medbringerne er af anden materiale end tandremmen, er medbringer med mekanisk samling den rigtige løsning. Det er muligt at montere aluminiumsmedbringere og medbringer af rustfrit stål.

Medbringerne fås i messing og i rustfrit stål. Den rustfrie stålversion er meget brugt i fødevareindustrien i kombination med vores FDA godkendte tandremme.


Materiale: Messing af RVS

Gevindhuller: M4 of M5

Bælttyper: bijna alle gangbare tandriem types

Minimumsbredde: 25 mm

 

 

 

Mechanische nok

 

Meenemer las tabel

 

 

 

Meenemer las tabel 2

 

There are no products in this category.

Produkter

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider