.
+31 (0)314 393751
08-17 / alle hverdage

Spændeplade

Spanplaten

Spændeplader

Hvor klemmekoblinger kun tillader enkel montering af bånd-enderne kan en spændeplade også bruges til at justere på forspændingskraften via en klemmeenhed.

Der findes tre forskellige varianter A, B og C, som er blevet specielt optimeret til belastningen. De er tilgængelige for brugere som et komplet udklipssystem til de enkelte bæltetyper og båndbredder. Det tilsvarende system fremgår af en tabel i klemmepladeafsnittet.

De forskellige varianter og underkategorier sikre fuldstændig klemmebeskyttelse sammen med en optimal hånder og samling grundet deres design. Levering af et komplet system bestående af bundplade, eventuelle tandindsatser, øverste plade, klemmeenhed og stardard tilbehørsdele sikre brugeren mod besværlig montering og og koordinering af de enkelte dele. Ved at anvende de tandede indsatser af polyamid af høj kvalitet i spændepladerne af variant B kan produktionsomkostningerne optimeres. Dette resulterer i et system med en god ratio mellem pris:ydelsesforhold.

Variant A er opdelt i typerne 1,2 og 3. Type 1 leveres uden boringer og klemmeenhed. Dette giver frihed i forhold til konstruktionsdesign, mens det er muligt at fastgøre båndenden uden ekstra bevægelser fra den "faste" position. Type 2 tilbyder klemmeenheden samt lange huller til spænding af tandremdrevet. Herefter vil det være nødvendig at fastgøre spændepladen af type 2 på maskinens ramme. Type 3 er typisk beregnt til "fri ophæng" af båndspænding på klemmeenheden. Ved at fastgøre enten klemmeenheden eller tilsvarende grænse- eller styreelementer i nærheden af klemmepladen, kan det virke som en nødvendig beskyttelse mod drejning og bevægelse.

Varianterne B og C er generelt egnede til tilslutninger til maskinrammen, "fast" og "frit ophængt", og fås også i en version "uden klemmeenhed".

There are no products in this category.

Produkter

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider